Sarayönüspor hazırlık maçında galip geldi

Sarayönüspor hazırlık maçında galip geldi
Bölgesel Amatör Lig 7.grupta hafta sonu lider Niğdespor ile karşılaşacak olan Sarayönü Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. Sarayönüspor, önemli maç öncesi Selçuklu Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçından galip ayrıldı.

BAL Ligi 7.grupta Konya temsilcimiz Sarayönü Belediyespor Pazar günü sahasında lig lideri Niğde Belediyespor’u ağırlayacak.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ancak son dört karşılaşmasında galibiyet yüzü görmeyen temsilcimiz Konya takımları arasında küme düşme potasına girdi.

Niğde Belediyespor’a kaybetmesi durumunda zor duruma düşecek olan Sarayönü Belediyespor hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Sarayönüspor, önemli maç öncesi Selçuklu Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı.

Hazırlık karşılaşmasında Uğur Ahmet ve Burak’ın golleri ile maçtan 3-0 galip ayrılan Sarayönüspor önemli maç öncesi moral buldu.

Sarayönü Belediyespor, haftasonu oynanacak olan Niğde Belediyespor karşısına mutlak 3 puan hedefiyle çıkıyor

HAFTANIN PROGRAMI: 21 Nisan Pazar Saat: 15:00

Sarayönü Belediyespor-Niğde Belediyespor, Kapadokyaspor- Akşehirspor, Sarıçam- Ömeranlıspor, Ceyhanspor- Anamur Bld, Erdemli Bld- İmamoğlu Bld, Karaman Gençlik- Adana 5 Ocak, Mersin Camspor- Homurlu 1951