Toplulaştırma yollarına düzenleme

Toplulaştırma yollarına düzenleme
Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, arazi toplulaştırma çalışmaları kapsamında daha önce yapılan parsel yollarının yeniden düzenlenerek kullanılabilir bir hale getirilmeye başladığını söyledi.Öncesinde yolların...

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, arazi toplulaştırma çalışmaları kapsamında daha önce yapılan parsel yollarının yeniden düzenlenerek kullanılabilir bir hale getirilmeye başladığını söyledi.

Öncesinde yolların ilk halinde araçların hiçbir şekilde yolları kullanamadığına değinen Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, “Yollar ilk yapıldığında durumu çok kötüydü. Yaptığımız incelemelerde dağdan getirilen kayaların yola serilip üzerinden silindirle geçildiği görmüştük. Aradan geçen zamanda müteahhit Ferhat beyle görüşmelerimiz neticesinde yollar yeniden düzenlendi. Yukarı mahalle toplulaştırma yollarının çok güzel olduğunu gördük. Hatıp mahallesinde de çalışmalar başlatıldı. Başhüyük mahallemizin yolları çok kötüydü. O yollar için de Ferhta beyden söz aldık. Ferhat bey bize operatör kaynaklı bazı hatalar olduğunu ancak hepsinin düzeltileceğini bildirdi. Odamız adına Ferhat beye teşekkür ederiz.” dedi.