Çatıya sıkışan kuşu itfaiye kurtardı

Çatıya sıkışan kuşu itfaiye kurtardı
Sarayönü’nde bir binanın çatı boşluğuna sıkışan kuş, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Çatıya sıkışan kuşu fark eden vatandaşlar kendi çabalarıyla başarılı olamayınca itfaiyeden yardım istedi.İtfaiye ekipleri kuşu...

Sarayönü’nde bir binanın çatı boşluğuna sıkışan kuş, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Çatıya sıkışan kuşu fark eden vatandaşlar kendi çabalarıyla başarılı olamayınca itfaiyeden yardım istedi.

İtfaiye ekipleri kuşu sıkıştığı yerden kurtarmakla kalmayıp, yere düşen yavrularını da bir araya getirerek yuvalarına yerleştirdi. İtfaiye ekiplerinin bu duyarlı davranışına vatandaşlarda sessiz kalmayarak teşekkür etti.

Olay yerinde bulunan vatandaşlardan Serdar Ünal, itfaiye ekiplerinin göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü çok memnun olduklarını belirterek; “Ali abinin çay ocağında otururken kuşun çırpınışlarını fark ettik. Elimizden gelen tüm çabayı göstermemize rağmen kuşu sıkıştığı yerden çıkarmayı başaramadık. İtfaiye ekiplerini çağırmayı düşündük bu sırada bazıları boşuna çağırma gelmez gibi ithamlarda bulundu. Ekibi aradığımızda telefonda gerçekten sıcakkanlı, olayı tane tane dinleyen insanlar bulduk karşımızda. Ekipler kısa sürede gelerek, hem sıkışan kuşu hem de ailesini kurtardı.

Hayvanlar hepimizin canı, Allah’ın sessiz kulları. Bu kadar ön yargıya rağmen hızlıca olaya müdahale eden itfaiye ekiplerine bir vatandaş olarak bu duyarlı hareketlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. İlçemde bu hassasiyette ve yaklaşımda çalışan, her canın kıymetini bilen personellerin olduğunu bilmek hepimizi oldukça gururlandırdı.” şeklinde konuştu.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :