Ecem Yemcilik ikinci şubesini açtı

Ecem Yemcilik ikinci şubesini açtı
Sarayönü, yeni bir yem tedarikçisi ile tanışıyor. Ecem Yemcilik, Ladik Mahallesi'nde bulunan birinci şubesinin ardından şimdi de Sarayönü'nde ikinci şubesini açarak yem sektörüne hareketlilik getiriyor.

6 yıldır sektörde başarılı bir şekilde faaliyet gösteren firma, işletme sahibi Mustafa Saraç'ın liderliğinde yem tedarikinde uzmanlaşmış durumda.

Ecem Besa Yemcilik, yem sektöründe deneyimiyle ve kaliteli ürünleriyle tanınıyor. Özellikle hayvan yemi ve diğer yem türlerindeki çeşitliliği ve kalitesi ile Ecem Yemcilik, bölgedeki hayvancılık ve çiftçilik faaliyetlerine destek olmayı hedefliyor.

Firma sahibi Mustafa Saraç, yaptığı açıklamada, "Çiftçilerimiz ve hayvan yetiştiricileri için en kaliteli yemleri sunmak istiyoruz. Bu sektördeki deneyimimizle ve uzman ekibimizle müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamak için buradayız." dedi.

ecem-besa-yem-2.jpg

Müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirten Saraç, ”Ecem Yemcilik, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor ve kaliteli yemler sunmanın yanı sıra hizmet kalitesi ve güler yüzlü personeliyle de fark yaratmayı amaçlıyor. Çiftçiler ve hayvan yetiştiricileri için ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Yem ihtiyacınızı karşılamak için Ecem Yemcilik'i ziyaret edebilirsiniz. Sarayönü ve Ladik’te yıllardır hizmet veriyoruz zaten. Tüm müşterilerimizi yeni yerimizi görmeleri için ofisimize bekliyoruz.” Şeklinde konuştu

Etiketler :