Genç Saadet Karatay’da Tokgöz dönemi

Genç Saadet Karatay’da Tokgöz dönemi
Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yürütmüş olan M. Feyzi Kılınç, görevini Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz'ün oğlu M. Fatih Tokgöz’e devretti.2017 - 2018 yılları içerisinde Saadet...

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yürütmüş olan M. Feyzi Kılınç, görevini Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz'ün oğlu M. Fatih Tokgöz’e devretti.

2017 - 2018 yılları içerisinde Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yürütmüş olan M. Feyzi Kılınç, Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman’ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiş olan programda görevini M. Fatih Tokgöz’e devretti. Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Yapmış olduğu çalışmalardan ötürü M. Feyzi Kılınç’a teşekkür eder, Karatay Gençlik Kolları yeni başkanımız M. Fatih Tokgöz’e muvaffakiyetler dileriz."

Fatih Tokgöz kimdir?

İlköğrenimi Sarayönü'nde tamamlayan M. Fatih Tokgöz, ortaöğrenimi ise Konya'da tamamlamıştır. Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Tokgöz halen daha Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürmektedir.