Hayatı okumak e-twinning projesi başladı

Hayatı okumak e-twinning projesi başladı
Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok Okulu, müdür yardımcısı Mehmet Düzün önderliğinde "Hayatı Okumak" adlı e-twinning projesiyle öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı ve kültür seviyesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Konya'nın Sarayönü İlçesinde Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok Okulu, müdür yardımcısı Mehmet Düzün önderliğinde sınıf öğretmenleri Hikmet Onur Kınacı ve Münire Çobanoğlu'nun da aralarında bulunduğu bir ekip tarafından başlatılan "Hayatı Okumak" adlı e-twinning projesiyle öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı ve kültür seviyesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Okul Müdürü Ali Denizli, projenin temel hedefinin öğrencilere okuma motivasyonu kazandırmak olduğunu belirterek, "Okuyan, okuduğunu anlayan ve edindiği bilgiyle insanlığa faydalı bireyler yetiştirmek istiyoruz. Bu amacımız doğrultusunda velilerimizin sürece aktif katılımıyla olumlu örnekler oluşturmayı ve gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle kitap okuma alışkanlığı kazanmış, kültür seviyesi yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz," dedi.

hayati-okumak-e-twinning.jpg

Proje kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerle, öğrencilerin kitap okuma sevgisi ve farkındalığı artırılacak. Okul, öğretmenler ve veliler iş birliği içinde, öğrencilere keyifli bir öğrenme ortamı sunmayı hedefliyor. Ali Denizli, proje üyesi tüm öğretmenlere başarılar dileyerek, "Kitap okuma alışkanlığı ve sevgisini devam ettirme yolunda farkındalık yaratacak etkinliklerle öğrencilerimizi destekleyeceğiz," şeklinde konuştu.

"Hayatı Okumak" projesi, öğrencilere sadece kitap okuma alışkanlığı kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda düşünme becerilerini geliştirmelerine ve kültürel birikimlerini artırmalarına da katkı sağlayacak. Bu sayede Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok Okulu, öğrencilerine sadece derslerde değil, hayatları boyunca sürecek bir öğrenme serüveni sunmayı amaçlıyor.

Etiketler :