İlçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı

İlçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı
Sarayönü'nde 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Kaymakam Tarık Bahadır başkanlığında, İlçesi Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.Kaymakam...

Sarayönü'nde 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Kaymakam Tarık Bahadır başkanlığında, İlçesi Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Kaymakam Tarık Bahadır başkanlığında ki toplantıya, Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Sabırlı, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Tamer Yöney, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan, Saadet Patisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz ve diğer partilerin temsilcileri katıldı.

Toplantıda; seçim dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esaslar hakkında bilgi verildi ve siyasi parti yetkililerinin talep ve değerlendirmeleri ele alındı. Seçimin güvenlik içinde yürütülmesine ilişkin olarak; İlçe Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul tarafından hazırlanan genel bir sunum yaparak izlenecek yasal esasları açıklandı.

Kaymakam Tarık Bahadır, toplantıya katılan siyasi parti ilçe başkanlarına, "katılımınız için teşekkür ediyorum, ilçemizde seçim faaliyetlerinin; huzurlu, güvenli bir ortamda yapılması için idare olarak her türlü tedbiri aldık ve alacağız. Seçim faaliyetlerinin demokratik olgunluk içinde yapılması vatandaşlarımızın beklentisidir." dedi.