Karaarslan’a yeni görev

Karaarslan’a yeni görev
Selimiye Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanı Serkan Karaarslan, hafta sonu Ankara'da yapılan seçimle Muhtarlar Federasyonu Genel Merkez Yönetimine seçildi.Genel Başkan Ramazan Özünal’ın listesinden...

Selimiye Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanı Serkan Karaarslan, hafta sonu Ankara'da yapılan seçimle Muhtarlar Federasyonu Genel Merkez Yönetimine seçildi.

Genel Başkan Ramazan Özünal’ın listesinden yönetime giren Serkan Karaarslan, yönetimde bulunan en genç isim oldu. Karaarslan yaptığı açıklamada, "Türkiye’deki bütün muhtar arkadaşların hakları ve halka karşı hizmeti daha da yakınlaştırma adına elimizden gelen neyse yapacağız. Mevlam bizi bu görevde başarılı olmamızı nasip eyler inşallah. Ayrıca hafta sonu genel merkez kongresine gitmek için Sarayönülü muhtarlara araç tahsisinde bulunan Belediye Başkanımız Nafiz Sokak'a, kendi adıma ve tüm muhtar arkadaşlar adına teşekkür ederim." dedi.

Serkan Karaarslan, Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanlığı'nın yanı sıra Muhtarlar Federasyonu Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi görevini de yürüterek Sarayönü ve Konya'yı Ankara’da temsil edecek.