Sarayönü Bolu deplasmanına gidiyor

Sarayönü Bolu deplasmanına gidiyor
Konya derbisinde kazandığı üç puan moral bulan Sarayönü Belediyespor, galibiyetlerine yenisini ekleyerek yükselişe geçmek istiyor. Önümüzdeki hafta Bolu deplasmanına gidecek olan Sarayönü Belediyespor, Yeniçağaspor ile karşı...

Konya derbisinde kazandığı üç puan moral bulan Sarayönü Belediyespor, galibiyetlerine yenisini ekleyerek yükselişe geçmek istiyor. Önümüzdeki hafta Bolu deplasmanına gidecek olan Sarayönü Belediyespor, Yeniçağaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Sarayönü Belediyespor, ilk deplasman galibiyetini alma hedefiyle Bolu'ya gidecek. Yeniçağaspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil siyahlılar, hanesine bir üç puan daha yazdırmak istiyor.

Derbinin ardından bir günlük ara veren Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden çalışmalara başlayacak. Pazar günü kırmızı kart gören takımın önemli oyuncularından Mevlüt Sürücü, önümüzdeki hafta Bolu deplamanında sahada yer alamayacak. Sakatlığı iyileşme sürecinde olan Ferhat Gerger ise yarından itibaren takımla birlikte yeniden çalışmalara katılacak. Ferhat'ın Bolu'da oynayıp oynayamayacağı karşılaşma öncesinde netleşecek.

Öte yandan puan cetvelinin 12'nci sırasında yer alan Yeniçağaspor, düşme potasından kurtulmanın yollarını arıyor. Sezon başından bu yana bir beraberlik, bir galibiyetle 4 puan elde edebilen Yeniçağaspor, attığı 5 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. Bolu temsilcisinin grubun zayıf halkalarından bir tanesi olarak görünmesine aldanmaması gereken Sarayönü Belediyespor'un, karşılaşmaya iyi bir konsantrasyon ve motivasyonla hazırlanması gerekiyor.