TOGG Sarayönü’nde boy gösterdi

TOGG Sarayönü’nde boy gösterdi
Türkiye'nin milli otomobili TOGG, Cumartesi günü Sarayönü’nde Sarayönü Belediyesi önünde vatandaşların beğenisine sunuldu.Sarayönü’lü vatandaşlar TOGG otomobilini incelemek ve fotoğraflamak için sıraya girdi. TOGG T10X...

Türkiye'nin milli otomobili TOGG, Cumartesi günü Sarayönü’nde Sarayönü Belediyesi önünde vatandaşların beğenisine sunuldu.

Sarayönü’lü vatandaşlar TOGG otomobilini incelemek ve fotoğraflamak için sıraya girdi. TOGG T10X model araç Sarayönü Belediyesinin önünde sergilenirken, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yerli ve milli üretim olan TOGG’u Sarayönü’nde sergilemekten gururlandıklarını belirtti.

TOGG Sarayönünde

Ülkemiz için bir hayalin gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Solak, TOGG’u inceleyerek fotoğraf çektirirken, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Gerçekten yıllardır hasretini çektiğimiz bir araca bugün Sarayönülü olarak kavuşmuş olduk. Tabi yakında sadece sembolik olarak böyle bir araç değil sokaklarımızda, caddelerimizde bu araçların yüzlercesini binlercesini görmüş olacağız.

Bugün Sarayönü vatandaşlarımızla birlikte aracımızı inceleme fırsatı bulduk. Gerçekten son teknoloji ile dizayn edilmiş, oldukça konforlu bir otomobil. Hayaldi gerçek oldu, gurur duydum. Sarayönülü hemşerilerimiz ile birlikte bu gururu birlikte yaşamak istedik." diye konuştu. (Mücella  KILIÇ)

Etiketler :