1 Mayıs’ta çalışan seyyar satıcı: 'İşçi bayramında en çok işçiler çalışıyor

  • 1 Mayıs’ta çalışan seyyar satıcı: 'İşçi bayramında en çok işçiler çalışıyor 0

    Adana'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, birçok işçi bayram coşkusuna rağmen sokaklarda çalışmaya devam etti.

  • 1 Mayıs’ta çalışan seyyar satıcı: 'İşçi bayramında en çok işçiler çalışıyor 1

    Su satarak geçimini sağlayan seyyar satıcı Süleyman Kızılkaya, "İşçilerin bayramı kutlu olsun. İnsanların ihtiyaçlarına göre çalışıyoruz" diyerek işçi bayramının önemine vurgu yaptı. Bayramda birçok işçinin çalışarak geçimlerini sağladığını belirten Kızılkaya, Adana'nın sıcak havasında su ve çay satarak insanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını ifade etti.

  • 1 Mayıs’ta çalışan seyyar satıcı: 'İşçi bayramında en çok işçiler çalışıyor 2

    Simit satıcısı Mehmet Tahir Doğan ise, "Mecbur çalışıyoruz. Bugün işçi bayramı ama çalışmazsak olmuyor" sözleriyle çalışmanın zorunluluğunu dile getirdi. Doğan, bayram kutlamaları için kendisinin ve birçok işçinin çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Seyyar satıcı Figen Bozca da, "Memurlar tatil yapıyor ama işçiler çalışıyor. Bu bayramda en çok çalışan bizleriz" diyerek durumu özetledi.

  • 1 Mayıs’ta çalışan seyyar satıcı: 'İşçi bayramında en çok işçiler çalışıyor 3

  • 1 Mayıs’ta çalışan seyyar satıcı: 'İşçi bayramında en çok işçiler çalışıyor 4

  • 1 Mayıs’ta çalışan seyyar satıcı: 'İşçi bayramında en çok işçiler çalışıyor 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.