15 Temmuz şehidi Halil Hamuryen mezarı başında dualarla anıldı
-
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde Ankara’daki Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'nda şehit düşen Özel Harekât Polisi Halil Hamuryen, memleketi Van’ın Erciş ilçesindeki mezarı başında anıldı.
-
Anma programı, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Ardından şehidin mezarına karanfil bırakıldı. Ziyaretin devamında, şehidin Çelebibağı Mahallesi’ndeki baba evine gidildi. Burada, Erciş Kaymakamı Ahmet Çelik ve protokol üyeleri, Halil Hamuryen’in ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ettiler.
-
Kaymakam Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada, "Rabbim rahmet etsin, mekânı cennet olsun. Rabbim bu vatana, bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın" dedi. Programa, kurum amirleri, şehit ve gazi aileleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
-
-
-








