15 Temmuz şehidi Münür Alkan, kabri başında dualarla anıldı
-
FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında İstanbul’daki Boğaz Köprüsü’nde şehit düşen dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın koruma polisi Münür Alkan, Tekirdağ’daki kabri başında anma programıyla yad edildi.
-
Anma programı, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki şehitlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Protokol üyeleri, vatanları uğruna can veren tüm şehitler için dua ederek, Münür Alkan’ı unutmadıklarını gösterdiler. 15 Temmuz 2016 gecesi, İstanbul’daki Boğaz Köprüsü’nde darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Alkan’ın kabri de ziyaret edildi.
-
Törene Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aytuğ Yörüyüş, Süleymanpaşa Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı gibi önemli isimler katıldı. Vali Soytürk ve diğer protokol üyeleri, Alkan’ın mezarına karanfil bırakarak dua ettiler.
-
-








