20 yaşındaki genç evde asılı bulundu, babanın feryadı yürekleri parçaladı
-
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, 20 yaşındaki S.S. isimli gencin evde kendini asmış halde bulunması, ailesi ve komşuları derin bir üzüntüye boğdu.
-
Olay, Adapazarı ilçesi Yenigün Mahallesi 15 Temmuz Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Genç, doğalgaz borusuna iple asılmış olarak komşuları tarafından bulundu. Durum hemen 112 Acil Yardım Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine gelen baba, oğlu S.S.’yi bu acı manzarayla karşılaşınca yıkıldı ve cenaze aracının kapısına dayanarak “Yavrum nereye gidiyorsun, kalksana” şeklinde feryat etti.
-
Sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Ekipler ve Cumhuriyet Savcısı, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra S.S.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Genç adamın cansız bedeni evinden çıkarıldıktan sonra cenaze aracına konuldu. Bu acı olay, çevredeki herkesin yüreğini dağladı.
-








