27 yaşındaki genç parkta ölü bulundu: Annenin feryadı yürekleri dağladı
-
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir parkta bank üzerinde hareketsiz halde bulunan 27 yaşındaki Gökhan Biçer'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Biçer'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
-
Sabah saatlerinde Gürsu Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında meydana gelen olayda, yoldan geçenlerin bankta hareketsiz yatan kişiyi görmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulunuldu. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve polis ekipleri, kimliği Gökhan Biçer (27) olarak tespit edilen gencin yaşamını yitirdiğini saptadı. Olay yeri inceleme ve savcılık süreçlerinin tamamlanmasının ardından Biçer'in cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna sevk edildi.
-
Otopsi işlemleri sonrasında cenazeyi teslim almak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gelen acılı anne, oğlunun tabutunu görünce gözyaşlarına boğuldu. "Benim ciğerimdi o, benim güzel oğlum. Ben senin için ölürüm, bugünü görmeseydim" diyerek feryat eden anne, yakınları tarafından teselli edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, genç yaşta hayatını kaybeden Biçer'in ölümü, sevenlerini yasa boğdu.
-
-
-








