3 yıllık disiplinle gelen bowling şampiyonluğu: Isparta'dan Türkiye birinciliği!
-
Samsun'da düzenlenen Okul Sporları Bowling Genç Erkekler Türkiye Birinciliği'nde Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi öğrencileri, 3 yıllık disiplinli çalışmalarının meyvesini alarak Türkiye şampiyonu oldu.
-
Isparta'yı temsil eden öğrencilerden Mustafa Emir Koç, Mehmet Samet Çiçek, Recep Armağan, Alperen Kocaman ve Mustafa Selim Turan'dan oluşan takım, Türkiye genelinden birçok okulun katıldığı organizasyonda büyük bir başarıya imza attı. Koç, "İçimde çok büyük bir mutluluk var. 3 yıl önce başladığımız bu yolda disiplinli çalışarak buraya kadar geldik. İl şampiyonluğunu, ardından grup birinciliğini elde ettikten sonra Samsun'da Türkiye birincisi olduk. Bu disiplinli yolculuğun sonunda büyük bir sevinç yaşıyorum" dedi.
-
Genç sporcu Mustafa Emir Koç, başarıya giden yolda disiplinin önemine vurgu yaparak, "Her gün bazı işlerimizden fedakarlık yaparak antrenmanlara geliyorduk ve en sonunda başarıyı elde ettik. Bu nedenle çok mutluyum. Bundan sonra Isparta'yı gururlandırdığım için uluslararası arenada ülkemi temsil etmek istiyorum. Zorlu bir süreçti ama başarabileceğimize inanmıştık. Bu yolda başarı elde etmek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor. Pes etmezseniz başarıya ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.








