35 yıllık fil hastalığı mücadelesi: Bacağı 100 kilodan 50 kiloya düştü, tedavi için destek bekliyor

  • 35 yıllık fil hastalığı mücadelesi: Bacağı 100 kilodan 50 kiloya düştü, tedavi için destek bekliyor 0

    Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Cennet Karabacak, 35 yıldır fil hastalığıyla mücadele ediyor. Evli ve 5 çocuk annesi olan Karabacak, 19 yaşında yakalandığı bu hastalık nedeniyle yıllardır tedavi arayışında.

  • 35 yıllık fil hastalığı mücadelesi: Bacağı 100 kilodan 50 kiloya düştü, tedavi için destek bekliyor 1

    Son olarak İstanbul'da özel bir sağlık merkezinde gördüğü 2 aylık tedaviyle, 205 kilogram olan kilosu 145 kilograma, 100 kilogram olan bacağının ağırlığı ise 50 kilograma düştü. Toplamda 60 kilo veren Karabacak'ın tedavisi umut verici bir ilerleme kaydetti.

  • 35 yıllık fil hastalığı mücadelesi: Bacağı 100 kilodan 50 kiloya düştü, tedavi için destek bekliyor 2

    Ancak tedavinin uzun sürmesi ve yüksek maliyeti aileyi zor durumda bıraktı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi neredeyse durma noktasına geldi. Aile, köydeki arazilerinden birini satarak çare aradı, ancak elde edilen gelir tedavi masraflarını karşılamaya yetmedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.