A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 0

    A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turu finalinde deplasmanda oynayacağı Kosova maçı için hazırlıklarını sürdürdü.

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 1

    Takım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde antrenman yaptı. Yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleşti. Düz koşuyla başlayan antrenman, ısınma hareketleriyle devam etti ve sonrasında topla çalışmalar yapıldı.

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 2

    Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Kosova müsabakasının taktiği üzerinde duruldu. Antrenmanda Zeki Çelik takımla beraber çalışırken, Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanı TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz da takip etti. Ay-yıldızlılar, yarın yapacakları antrenmanla Kosova karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 3

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 4

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 5

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 6

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 7

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 8

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 9

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 10

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 11

  • A Milli Futbol Takımı, yağmur altında Kosova maçı için hazırlandı 12

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.