Adana'da alkollü aday sürücüye şok: Ehliyetine el konuldu, 'Avukatım gelsin!

  • Adana'da alkollü aday sürücüye şok: Ehliyetine el konuldu, 'Avukatım gelsin! 0

    Adana'da polis ekiplerince gerçekleştirilen alkol denetimlerinde, yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu tespit edilen bir kadın aday sürücünün ehliyetine el konuldu.

  • Adana'da alkollü aday sürücüye şok: Ehliyetine el konuldu, 'Avukatım gelsin! 1

    Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde yaptığı rutin alkol denetimlerinde, bir kadın aday sürücü alkometreye üflediğinde belirlenen 0,20 promil yasal sınırını aştı. Bu durum üzerine ehliyetine el konulan sürücü, "Beni çekmeyin, avukatım" diyerek tepki gösterdi.

  • Adana'da alkollü aday sürücüye şok: Ehliyetine el konuldu, 'Avukatım gelsin! 2

    Uygulama kapsamında toplam 214 sürücü kontrol edilirken, 5 sürücünün alkollü araç kullandığı belirlendi. Ayrıca, 4 kişiye ehliyetsiz araç kullanmaktan, 39 sürücüye ise çeşitli trafik ihlallerinden dolayı cezai işlem uygulandı. Plakasız trafiğe çıkan bir sürücü ise plakasını yeni çıkarttığını ve taktırmak için fırsat bulamadığını belirtti. Yapılan denetimlerde toplam 48 sürücüye 674 bin 431 lira idari para cezası kesildi.

  • Adana'da alkollü aday sürücüye şok: Ehliyetine el konuldu, 'Avukatım gelsin! 3

  • Adana'da alkollü aday sürücüye şok: Ehliyetine el konuldu, 'Avukatım gelsin! 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.