Adana'da bayram coşkusu: Yumurtalık sahili dolup taştı
-
Adana’nın Yumurtalık ilçesi, Kurban Bayramı’nın son gününde tatilcilerin akınına uğradı. Bayram boyunca süren bölgesel yağışların ardından sıcak havanın gelmesiyle birlikte, sahillerdeki kalabalık gözle görülür bir şekilde arttı.
-
Yumurtalık ilçesindeki mavi bayraklı plaj, bayramın son gününde tatilcilerin uğrak yeri haline geldi. İnsanlar şezlongları doldurarak güneşli havanın keyfini çıkardı. Plajda gençler, bazen kuma gömülerek güneşlenirken, kimileri denizde serinlemenin tadını çıkardı. Çocuklar ise aileleriyle birlikte sahilde oyun oynayıp, denize girerek bayram tatilinin son gününü eğlenceli bir şekilde geçirdi.
-
Tatil için bölgeye gelen Yaren Ronda, Adana’da sıcaklıkların artmasıyla birlikte sahillerin hareketlendiğini ifade etti. Ronda, "Bayram tatilinde hem denizin hem de güneşin keyfini çıkarıyoruz. Şehre yakın olması nedeniyle ulaşım kolaylığı da sağlıyor. Havanın ısınmasıyla herkes sahillere akın etti" dedi. Yumurtalık sahili, bu bayramda hem sakinlerine hem de tatilcilere unutulmaz anlar yaşattı.
-








