Adana'da komşusuna kurşun yağdıran şüpheli, 500 saatlik görüntülerle yakalandı
-
Adana'da, komşusuyla yaşadığı bir tartışmanın ardından otomatik tabancayla komşusunun evine ateş açan şüpheli, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.
-
Olay, 30 Nisan tarihinde merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir sitede gerçekleşti. İddiaya göre, 27 yaşındaki Hakan Şerif K., oturduğu sitenin bahçesinde gürültü yaptığı gerekçesiyle komşusu tarafından uyarıldı. Uyarıya öfkelenen Hakan Şerif K., yanındaki otomatik tabancayla komşusunun evine ateş açarak büyük bir tehlike yarattı. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.
-
Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından başlattıkları soruşturma kapsamında yaklaşık 500 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. Bu görüntüler sayesinde şüphelinin olayın ardından il dışına çıktığı, daha sonra tekrar Adana’ya döndüğü belirlendi. Ekipler, belirlenen adrese düzenledikleri operasyonla Hakan Şerif K.’yı saklandığı apartman dairesinde yakaladı. Ayrıca, dolandırıcılık suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Baran D. de gözaltına alındı. Hakan Şerif K., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
-
-








