Adıyaman'da yürek burkan ev yangını: Bir kadın dumandan etkilendi
-
Adıyaman'ın Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın, paniğe yol açtı. Henüz sebebi belirlenemeyen alevler, kısa sürede büyüyerek daireyi sardı.
-
Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak ve söndürmek için yoğun bir çaba gösterdi. Mahalle sakinlerinin de büyük endişeyle takip ettiği müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.
-
Yangın sırasında evde mahsur kalan ve dumandan etkilenen Çiğdem Ç. isimli kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangının neden olduğu maddi hasarın boyutu ise yapılan incelemeler sonucunda netleşecek.
-








