Ağrı'daki askeri kazada şehit düşen kahraman askerin acı haberi baba ocağına düştü
-
Ağrı'da görev esnasında meydana gelen elim bir askeri araç kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay'ın acı haberi, memleketi Hatay'da yaşayan ailesine ulaştı.
-
Edinilen bilgilere göre, Ağrı'da görevini yürütürken elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden kahraman asker Yusuf Açay'ın şehadet haberi, askeri yetkililer tarafından sağlık ekipleri eşliğinde Kırıkhan ilçesine bağlı Demirkonak Mahallesi'nde ikamet eden baba ocağına iletildi.
-
Bu yürek burkan haberin duyulmasının ardından şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı. Mahallede derin bir üzüntü hakim olurken, şehidin yakınları ve komşuları destek olmak amacıyla babaevine akın etti. Yetkililer tarafından aileye gerekli her türlü desteğin sağlanacağı belirtilirken, şehidin cenaze törenine ilişkin detayların ilerleyen saatlerde netleşeceği öğrenildi.
-
-
-
-
-








