AK Parti, Baskil'de 100 kişilik kadro ile vatandaşla buluştu
-
AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu liderliğinde, yaklaşık 100 kişilik AK kadro Baskil ilçe merkezi ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini ve önerilerini dinledi.
-
AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen yeni saha çalışması ile teşkilatın tüm kademeleri Baskil’de buluştu. Gerçekleştirilen program, AK Parti’nin vatandaşla doğrudan temasını güçlendirmeyi amaçlayan yeni proje kapsamında ilk ilçe buluşması oldu. Programa, Elazığ Milletvekilleri ile Elazığ Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı ve teşkilat mensupları katıldı.
-
Programda, ilçe merkezi ve köylerde kapsamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Milletvekilleri ve teşkilat mensupları, esnaf ve vatandaşlarla birebir temas kurarak, haneleri ziyaret edip vatandaşların taleplerini dinledi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, teşkilat çalışmalarını vatandaşla iç içe sürdürmeye büyük önem verdiklerini belirtti ve bu projeyi hayata geçirmenin kendisi için önemli olduğunu vurguladı.
-








