Akçadağ muhtarlarıyla kritik buluşma: Başkan Er ve Bakan projeleri masaya yatırdı

  • Akçadağ muhtarlarıyla kritik buluşma: Başkan Er ve Bakan projeleri masaya yatırdı 0

    Malatyada AK Parti heyeti, Akçadağ ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla Sultansuyu Tarım İşletmesi Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek önemli projelere imza attı.

  • Akçadağ muhtarlarıyla kritik buluşma: Başkan Er ve Bakan projeleri masaya yatırdı 1

    Toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan ve Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş katıldı. Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Boyraz, önceki dönem Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş ile mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de hazır bulundu.

  • Akçadağ muhtarlarıyla kritik buluşma: Başkan Er ve Bakan projeleri masaya yatırdı 2

    Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, konuşmasında ilçede yürütülen ve tamamlanan projeler hakkında detaylı bilgi vererek, Büyükşehir Belediyesi ve muhtarlarla koordineli çalıştıklarını ve Akçadağın her köşesine hizmet götürmek için çaba sarf ettiklerini vurguladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise Büyükşehir Belediyesinin Akçadağa kazandırdığı hizmetlere dikkat çekerek, ilçenin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ve muhtarlar ile sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan istişareler doğrultusunda hizmetlerin planlandığını belirtti. Er, Akçadağa yönelik yatırımların artarak devam edeceğinin altını çizdi.

  • Akçadağ muhtarlarıyla kritik buluşma: Başkan Er ve Bakan projeleri masaya yatırdı 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.