Akçakoca'daki tarihi cezaevi, kütüphane ve kafeye dönüşüyor

  • Akçakoca'daki tarihi cezaevi, kütüphane ve kafeye dönüşüyor 0

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün öncülüğünde Akçakoca'da uzun yıllardır kullanılmayan tarihi cezaevi binası, kütüphane ve kafe olarak yeniden hayat buluyor.

  • Akçakoca'daki tarihi cezaevi, kütüphane ve kafeye dönüşüyor 1

    Başkan Özlü, projenin yılsonunda tamamlanacağını ifade ederek, 'Biz söyleriz ve yaparız' diyerek çalışmaların ciddiyetine vurgu yaptı. Akçakoca'daki tarihi cezaevinin, gençlerin kullanımına sunulmak üzere kütüphaneye dönüştürülmesi için süren dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Özlü, Milli Emlak'tan tahsis edilen yapının kütüphane haline getirilmesi için yaklaşık 3 yıllık bir sürecin ardından inşaatın başladığını belirtti.

  • Akçakoca'daki tarihi cezaevi, kütüphane ve kafeye dönüşüyor 2

    Burasının, üniversite ve lise öğrencilerine hizmet verecek güzel bir kütüphane ve kafe olacağını dile getiren Özlü, gençlerin burada ders çalışacaklarını, kitap okuyacaklarını ve keyifli zaman geçireceklerini söyledi. Ayrıca, geçmişte yapılan eleştiriler hakkında da bilgi veren Başkan Özlü, muhalefet partisinin başkanına çağrıda bulunarak, inşaatı yerinde görmesini istedi.

  • Akçakoca'daki tarihi cezaevi, kütüphane ve kafeye dönüşüyor 3

    Düzce’ye bütüncül bir hizmet anlayışıyla yaklaştıklarını belirten Özlü, Akçakoca için belirlenen üç önemli projeden birinin kütüphane olduğunu, diğer iki projenin ise üniversite yolu ve meydan düzenlemesi olduğunu açıkladı. Özlü, Akçakoca’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

  • Akçakoca'daki tarihi cezaevi, kütüphane ve kafeye dönüşüyor 4

  • Akçakoca'daki tarihi cezaevi, kütüphane ve kafeye dönüşüyor 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.