Alaca'da traktör tamiri sırasında genç sıkışarak ağır yaralandı
-
Çorum'un Alaca ilçesinde, tamir etmekte olduğu traktörün kabini ile demir arasında sıkışan 24 yaşındaki genç ağır yaralandı.
-
Olay, Alaca Sanayi Sitesi'nde yaşandı. A.B.A. isimli genç, tamir ettiği traktör üzerinde çalışırken aracın "t demiri" olarak bilinen kısmı ile traktör kabini arasına sıkıştı. İş arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine derhal 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak yardım istendi.
-
İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden kurtarılan genç, ilk müdahalesinin ardından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.B.A.'nın durumu ciddiyetini koruduğu için Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.








