Alkollü sürücü hem arkadaşını hem de arabasını bırakıp kaçtı, dev cezadan kurtulamadı!
-
Nevşehir'de alkollü olduğu belirlenen bir sürücü, polis kontrolünden kaçmak için hem yanındaki arkadaşını hem de aracını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Ancak bu kaçış girişimi sonuçsuz kaldı ve sürücüye toplamda 205 bin lira idari para cezası kesildi.
-
Olay, gece saatlerinde merkeze bağlı Nar beldesindeki bağ evleri civarında yaşandı. Devriye görevi yürüten polis ekipleri, şüphe üzerine 50 AK 280 plakalı bir otomobili durdurdu. Araç sürücüsü Alparslan İ.'nin alkollü olduğu anlaşılınca, trafik ekiplerinin de gelmesiyle işlem yapılacaktı.
-
Ancak ne olduysa bu sırada oldu. Sürücü Alparslan İ., polis ekipleri tarafından indirilip işlem yapılacağı sırada aniden aracını ve yanındaki arkadaşını terk ederek gece karanlığında izini kaybettirmeye çalıştı. Ekiplerin bölgede yoğun arama çalışması başlatmasına rağmen alkollü sürücüye ulaşılamadı. Kimliği tespit edilen sürücüye, alkollü araç kullanmaktan ve kaçmaktan dolayı toplam 205 bin lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, otomobili de 60 gün trafikten men edildi. Sürücü hakkında adli işlem başlatıldığı da bildirildi.
-








