Alkollü sürücü, kazadan sonra çalılıklara saklandı: 'Gelirsem başım belaya girer

  • Alkollü sürücü, kazadan sonra çalılıklara saklandı: 'Gelirsem başım belaya girer 0

    Nevşehir'de meydana gelen bir kazada alkollü bir sürücü, otomobilindeki sıkışmanın ardından kaçmaya çalışarak bir evin bahçesinde çalılıkların arasına saklandı.

  • Alkollü sürücü, kazadan sonra çalılıklara saklandı: 'Gelirsem başım belaya girer 1

    Kaza, Niğde Karayolu üzerindeki Göre Kasabası'nda gerçekleşti. 50 ZC 167 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Erhan Ş., otomobilin orta refüje çıkarak önce ağaçlara, ardından aydınlatma direğine çarpması sonucunda sıkıştı. Olay yerine gelen ekipler, sürücüyü kurtarmak için harekete geçti.

  • Alkollü sürücü, kazadan sonra çalılıklara saklandı: 'Gelirsem başım belaya girer 2

    Sıkıştığı yerden kurtarılan Erhan Ş., sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere teslim edilmek istendiğinde, panikleyerek yol kenarındaki bir evin bahçesine girip çalılıkların arkasına saklandı. Ekiplerin, onu bulduktan sonra çıkması için yaptığı çağrılara, "Gelirsem emniyetle başım belaya girer" şeklinde bir savunmayla karşılık verdi. Ancak ekipler, güçlükle de olsa sürücüyü ikna ederek ambulansa taşımayı başardı. Yapılan alkol ölçümünde Erhan Ş.'nin 228 promil alkollü olduğu belirlendi. İlk tedavisi olay yerinde yapıldıktan sonra sürücü, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.

  • Alkollü sürücü, kazadan sonra çalılıklara saklandı: 'Gelirsem başım belaya girer 3

  • Alkollü sürücü, kazadan sonra çalılıklara saklandı: 'Gelirsem başım belaya girer 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.