Altın bilezik, polis sayesinde sahibine kavuştu

  • Altın bilezik, polis sayesinde sahibine kavuştu 0

    Eskişehir'de bir vatandaş, kaybettiği 18 gram ağırlığındaki burma altın bileziğine, polis ekiplerinin çalışması ve duyarlı bir vatandaşın yardım etmesi sayesinde yeniden kavuştu.

  • Altın bilezik, polis sayesinde sahibine kavuştu 1

    Olay, 13 Temmuz 2026 tarihinde Odunpazarı ilçesinde gerçekleşti. Vatandaş, kaybettiği bilezikle ilgili olarak Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Polis, kayıp ihbarı üzerine hemen harekete geçti ve konuyla ilgili araştırma başlattı.

  • Altın bilezik, polis sayesinde sahibine kavuştu 2

    Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, yolda bulduğu benzer özelliklere sahip altın bileziği karakola getiren bir vatandaş, bu durumu yetkililere iletti. Yapılan incelemeler sonucunda, getirilen bileziğin kayıp başvurusunda bulunan vatandaşa ait olduğu belirlendi. Altın bilezik, gerekli işlemler tamamlandıktan sonra sahibine geri verildi. Kayıp bileziğine kavuşan vatandaş, emniyet güçlerine ve duyarlı vatandaşa teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.