Altıntaş'ta dayanışma rüzgarı: İstiklal İlkokulu'nun hayır çarşısı coşkuyla kapılarını açtı
-
Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde İstiklal İlkokulu'nun tertiplediği hayır çarşısı, minik yüreklerin ve onları destekleyenlerin buluşma noktası oldu. Öğrencilerin, velilerin ve eğitim gönüllülerinin büyük bir heyecanla hazırlandığı bu anlamlı etkinlik, adeta bir dayanışma ve paylaşma şölenine dönüştü.
-
Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuba Sinan, rengarenk stantları gezerek öğrencilerin el emeği göz nuru ürünlerini yakından inceledi. Sinan, bu tür organizasyonların sadece maddi bir destek sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda öğrencilere sorumluluk bilinci, üretkenlik ve ekip çalışması gibi değerleri aşıladığını vurguladı. Müdür Sinan, emeği geçen tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkürlerini ileterek, bu güzel tablonun mimarlarını kutladı.
-
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Serdar Koyuncu ve Kübra İşbilen Gökce'nin de iştirak ettiği çarşıda, gün boyu süren yoğun ilgi dikkat çekti. Okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin omuz omuza vererek ortaya koyduğu bu tablo, okul-aile iş birliğinin en güzel örneklerinden biri olarak kayıtlara geçti. Katılımcılar, samimi ve sıcak atmosferden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin devamlılığının önemini belirttiler.
-








