Ana arı yetiştiriciliğinde yeni dönem: Niğde'de kurslar tamamlandı

  • Ana arı yetiştiriciliğinde yeni dönem: Niğde'de kurslar tamamlandı 0

    Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile Niğde Arı Yetiştiricileri Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği 'Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu' başarıyla son buldu. Bu önemli eğitim programı, arıcılık sektörüne nitelikli uzmanlar kazandırmak ve bölgedeki verimliliği artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

  • Ana arı yetiştiriciliğinde yeni dönem: Niğde'de kurslar tamamlandı 1

    Üniversite kampüsünde düzenlenen sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu ve Niğde Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nimetullah Şentürk gibi önemli isimler katıldı. Törende, kursu başarıyla tamamlayan arı yetiştiricilerine sertifikaları takdim edildi. Bu kurs, hem teorik bilgiyi hem de pratik becerileri kapsayarak katılımcıların ana arı yetiştiriciliğindeki uzmanlıklarını pekiştirmelerini sağladı.

  • Ana arı yetiştiriciliğinde yeni dönem: Niğde'de kurslar tamamlandı 2

    Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, konuşmasında üniversitenin bölgesel kalkınmaya verdiği öneme vurgu yaparak, arıcılık gibi stratejik sektörlerde verilen uygulamalı eğitimlerin bölge üreticileri için ne denli değerli olduğunu belirtti. Uslu, bu tür eğitimlerin arıcılık faaliyetlerindeki verimliliği artıracağına olan inancını dile getirerek, kursu başarıyla tamamlayan tüm katılımcıları tebrik etti. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

  • Ana arı yetiştiriciliğinde yeni dönem: Niğde'de kurslar tamamlandı 3

  • Ana arı yetiştiriciliğinde yeni dönem: Niğde'de kurslar tamamlandı 4

  • Ana arı yetiştiriciliğinde yeni dönem: Niğde'de kurslar tamamlandı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.