Antalya'da genç kız foseptik çukuruna düştü, komşuların çığlıkları hayatını kurtardı
-
Antalya'nın Kepez ilçesinde, işe gitmek üzere evinden çıkan Fatma G.I., motosikletine bineceği sırada binaya ait foseptik çukuruna düştü. Çukurun kapağının aniden kırılmasıyla içine düşen genç kız, yağmur sularıyla dolu çukurda yardım çığlıkları atmaya başladı.
-
Genç kızın çığlıklarını duyan komşuları ve yoldan geçen vatandaşlar hemen olay yerine koştu. Bir sopa uzatarak Fatma G.I.'nın tutunmasını sağladılar ve onu çukurdan çıkarmaya çalıştılar. Bu sırada durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve polis, itfaiye ile sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
-
Vatandaşların yardımıyla foseptik çukurundan çıkarılan Fatma G.I., şok geçirdiği görülünce battaniyeye sarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Komşu Lava Derviş, 'Boğazına kadar suyun içerisindeydi, nefes alamıyordu' diyerek yaşanan paniği anlattı.
-
Olayın ardından, benzer bir kazanın yaşanmaması için apartman sakinleri tarafından foseptik çukuru araç lastiğiyle kapatıldı. Bu önlem, mahalledeki güvenlik endişelerini bir nebze olsun azalttı.
-








