Antalya'da inşaat malzemeleri deposunda yangın paniği
-
Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan bir inşaat malzemeleri deposunda sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın, saat 06.00 sıralarında Orta Mahalle’deki depoda bilinmeyen bir nedenle meydana geldi.
-
Alevleri gören çevre sakinleri durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti ve yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmalarla söndürüldü.
-
Yangın sırasında depoda kimsenin bulunmaması, büyük bir facianın önüne geçti. Ancak depo ile içindeki boya ve inşaat malzemeleri kullanılamaz hale geldi. Depo yanında park eden bir midibüs de kısmen zarar gördü, fakat itfaiye ekipleri midibüsü tamamen yanmaktan kurtardı. Yangının ardından soğutma çalışmaları devam ederken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
-
-
-
-
-
-








