Antalya'da sağanak felaketi: Vatandaşlar botlarla kurtarıldı!

  • Antalya'da sağanak felaketi: Vatandaşlar botlarla kurtarıldı! 0

    Sarı kodlu uyarıların yapıldığı Antalya'da dün gece başlayan ve birçok bölgede etkili olan şiddetli yağış, sabah saatlerine kadar devam etti. Yağışların neden olduğu sel ve su baskınları nedeniyle yollar adeta göle dönerken, araçlarında ve evlerinde mahsur kalan vatandaşlar AFAD ekipleri tarafından botlarla kurtarıldı.

  • Antalya'da sağanak felaketi: Vatandaşlar botlarla kurtarıldı! 1

    Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün sağanak ve fırtına uyarısında bulunduğu Antalya'nın şehir merkezinde gece başlayan yağmur, sabaha kadar aralıksız sürdü. Bu durum, kentin ana arterlerinde ciddi su birikintilerine yol açarak yolların göle dönmesine neden oldu. Tıkanan rögarlar da durumu daha da kötüleştirdi. Şiddetli yağış sırasında dışarıda olan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle Konyaaltı, Muratpaşa ve Aksu ilçelerinde çok sayıda araç, sular altında kalan yollarda mahsur kaldı.

  • Antalya'da sağanak felaketi: Vatandaşlar botlarla kurtarıldı! 2

    Araçları ve kendileri sular içinde kalan vatandaşların yardımına AFAD ve itfaiye ekipleri hızla yetişti. Ekipler, mahsur kalan kişileri bulundukları yerden özel botlar yardımıyla kurtararak güvenli bölgelere tahliye etti. Gece boyunca süren yoğun çalışmalarda ekipler, birçok noktada mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için büyük çaba gösterdi. Yetkililer, yağışların 25 Ocak Pazar günü öğle saatlerine kadar sürmesinin beklendiğini bildirdi.

  • Antalya'da sağanak felaketi: Vatandaşlar botlarla kurtarıldı! 3

  • Antalya'da sağanak felaketi: Vatandaşlar botlarla kurtarıldı! 4

  • Antalya'da sağanak felaketi: Vatandaşlar botlarla kurtarıldı! 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.