Antalya'da selektör tartışması kanlı bitti: 3 kişi hayatını kaybetti
-
Antalya'nın Serik ilçesinde, selektör yapma meselesi yüzünden yaşanan tartışma sonucunda 3 kişinin hayatını kaybetmesi olayında cenazeler, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.
-
Hayatını kaybedenler arasında bulunan inşaat mühendisi Bilgin Korkut, güvenlik görevlisi Emre Savran ve inşaat işçisi Oğuz Avcı'nın cenazeleri, yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Serik Akbaş köyüne götürüldü. Olay, 02.00 sıralarında Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Ahmet B. isimli şüpheli, tartışma sırasında yanında bulunan bir tabanca ile 3 kişiyi vurdu.
-
Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet B., tabancasıyla saldırıda bulunarak Bilgin Korkut ve Oğuz Avcı'nın olay yerinde, ağır yaralanan Emre Savran'ın ise hastanede hayatını kaybetmesine sebep oldu. Şüpheli Ahmet B., olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu ve ifadesi alındı. Katil zanlısı, olay anında yanında bulunan arkadaşı O.V. ile birlikte adliyeye sevk edildi.
-
-
-
-
-
-








