Arnavutköy'de kaçak döküm yapan sürücüye 62 bin TL ceza
-
İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde kaçak döküm yapan bir kamyonet sürücüsü, vatandaşların ihbarı ve çektiği görüntülerle yakalandı.
-
Hacımaşlı Caddesi Domuzderesi mevkiinde gerçekleşen olayda, bir kamyonetin kaçak döküm yaptığını fark eden bir vatandaş, durumu cep telefonuyla kayda alarak emniyet birimlerine bildirdi. Bu ihbarın ardından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Büro ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda kamyonet ve sürücüsü yakalandı.
-
Yabancı uyruklu olduğu belirlenen sürücü Alaeddin E.'ye, Arnavutköy Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından 60 bin TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten dolayı ek olarak 2 bin 246 TL ceza uygulandı. Kamyonet ise trafikten men edilerek, kaçak döküm yaptığı yerin 3 gün içinde temizlenmesi talimatı verildi.
-








