Arnavutköy ŞOK'ta: Parkta bisiklet süren 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Bacağından bıçaklandı

  • Arnavutköy ŞOK'ta: Parkta bisiklet süren 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Bacağından bıçaklandı 0

    İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yaşanan olay, parkta bisiklet süren 13 yaşındaki bir çocuğun gasp edilmek istenirken bacağından bıçaklanmasıyla yürekleri ağza getirdi.

  • Arnavutköy ŞOK'ta: Parkta bisiklet süren 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Bacağından bıçaklandı 1

    Merkez Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda, 13 yaşındaki Orkun Södek isimli çocuk, bisiklet parkurunda keyifle bisiklet sürerken kimliği belirsiz yaşıtları tarafından hedef alındı. Gasp edilmek istenen Södek, bisikletini teslim etmemek için direniş gösterince, saldırganlardan biri tarafından bacağından bıçaklandı.

  • Arnavutköy ŞOK'ta: Parkta bisiklet süren 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Bacağından bıçaklandı 2

    Kanlar içinde kalan Södek, çevredeki duyarlı vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. 3 gün süren tedavisinin ardından taburcu edilen çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ise dehşet anlarını gözler önüne serdi. Görüntülerde, çocukların kısa süreli bir kovalamacanın ardından saldırıyı gerçekleştirdiği anlar net bir şekilde kaydedildi. Yaralı çocuğun abisi Onur Södek, olayın yaşandığı parkta yeterli güvenlik önlemi bulunmamasına ve kamera eksikliğine tepki göstererek, bu tür olayların daha önce de yaşandığını ve faillerin bulunamadığını belirtti.

  • Arnavutköy ŞOK'ta: Parkta bisiklet süren 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Bacağından bıçaklandı 3

    Olayla ilgili olarak polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren çocukları yakalamak ve adalete teslim etmek için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

  • Arnavutköy ŞOK'ta: Parkta bisiklet süren 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Bacağından bıçaklandı 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.