Av yasağına rağmen taze balık tezgahlarda yer alıyor

  • Av yasağına rağmen taze balık tezgahlarda yer alıyor 0

    Balıkçı Erkan Arslanbenzer, 15 Nisan'da başlayan denizlerdeki av yasağının ardından küçük tekne avcılığının devam ettiğini belirtti. Eskişehirli vatandaşların taze balığa ulaşmaya devam edebileceğini vurgulayan Arslanbenzer, Taşbaşı bölgesinde uzun yıllardır balıkçılık yaptığını ifade etti.

  • Av yasağına rağmen taze balık tezgahlarda yer alıyor 1

    Arslanbenzer, kamuoyunda oluşan 'yasak başladı, balık bitti' algısının gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, küçük ölçekli teknelerin kurallar dahilinde ava devam ettiğini hatırlattı. "Sezonumuz büyük tekneler için kapandı ancak 'balık bitti' diye bir durum söz konusu değil. 20 metre altındaki tekneler avlanmaya devam ediyor" dedi.

  • Av yasağına rağmen taze balık tezgahlarda yer alıyor 2

    Kış aylarındaki yoğunluğun olmasa da tezgâhların çeşitliliğini koruduğunu belirten Arslanbenzer, "Şu an hamsi, sardalya, mezgit ve çupra gibi çeşitlerimiz tezgâhlara gelmeye devam ediyor. Müşterilerimiz her zaman istediği kaliteli ve taze balığı bulabiliyor," şeklinde konuştu.

  • Av yasağına rağmen taze balık tezgahlarda yer alıyor 3

  • Av yasağına rağmen taze balık tezgahlarda yer alıyor 4

  • Av yasağına rağmen taze balık tezgahlarda yer alıyor 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.