Aydının 59 mucit adayı geleceğe merhaba dedi: Mezuniyet coşkusu yaşandı
-
Aydında bulunan Deneyap Teknoloji Atölyesinde üç yıl süren yoğun eğitimlerini başarıyla tamamlayan 59 genç mucit, mezuniyet sevinci yaşadı.
-
Robotik, kodlama ve yapay zeka gibi toplamda 11 farklı alanda verilen eğitimlerle yeteneklerini keşfeden öğrenciler, geleceğin teknoloji dünyasında önemli roller üstlenmeye hazır olduklarını gösterdi. Bu mezuniyet töreni, gençlerin teknoloji alanındaki potansiyellerini ortaya koymaları açısından büyük bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor.
-
Aydın Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen törende, öğrencilere diplomaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe tarafından takdim edildi. Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Türkiye genelinde on binlerce öğrenciye geniş bir yelpazede teknoloji eğitimi sunmaya devam ederken, Aydındaki 59 mezun, bu kapsamlı programın bir parçası oldu. İl Müdürü Yığmatepe, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.








