Bahçelievler'de hurda depo yangını panik yarattı
-
İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, hurda malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Alevler, depodaki malzemelerin yanı sıra bitişiğindeki 3 katlı binanın 1. katına da sıçradı.
-
Yangın, akşam saatlerinde Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi Türkgücü Sokak'ta meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı depoda başlayan yangın hızla büyüdü ve komşu binaya da zarar verdi. Yangın sonrası olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
-
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olayda şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, depoda ve bitişiğindeki binada maddi hasar meydana geldi. Yangın anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.
-








