Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 0

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Maarifin Kalbinde Ramazan Şenlikleri" etkinlikleri çerçevesinde Erzurum'da bir araya geldi.

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 1

    Bakan Tekin, Aziziye ilçesinde bulunan Emel Çatalca Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe katılarak, kurulan tüm stantları gezdi. Çocuklarla birlikte keyifli anlar geçiren Tekin, şenliklerin ardından okul öğretmenleri ve yöneticileriyle bir araya geldi.

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 2

    "Maarifin Kalbinde Ramazan Şenlikleri", Ramazan ayı boyunca geleneksel kültürel değerlerimizi ön plana çıkararak eğitici ve deneyim odaklı etkinlikler sunmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Erzurum'da Ramazan Hikâyeleri, Meddah ile Ramazan Ezgileri, Ramazan Sokağı gibi etkinlikler düzenleniyor. Öğrencilerin iyilik ve yardımlaşma gibi değerleri yaşayarak öğrenmeleri hedefleniyor.

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 3

    Yüzlerce anaokulu öğrencisinin katıldığı bu etkinliklere Ülker de destek veriyor. "Mutlu Et Mutlu Ol" anlayışıyla hareket eden Ülker, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çeşitli projeleri uzun yıllardır destekliyor. Kültürel mirası gelecek nesillere aktarmayı hedefleyen bu çalışmalar, çocukların sanattan spora birçok alanda gelişimini destekliyor.

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 4

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 5

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 6

  • Bakan Tekin, Erzurum'da çocuklarla Ramazan Şenliği'nde buluştu 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.