Bandırma’da öğrenciler için atletizm seçmeleri heyecanı

  • Bandırma’da öğrenciler için atletizm seçmeleri heyecanı 0

    Bandırma 17 Eylül İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin spora yönlendirilmesi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmaları amaçlandı.

  • Bandırma’da öğrenciler için atletizm seçmeleri heyecanı 1

    Okul idarecileri ve öğretmenlerin öncülüğünde düzenlenen atletizm seçmelerinde çocuklar, koşu, zıp zıp gibi çeşitli sportif aktivitelerde hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi. Bu etkinlik, Dayanışma, Ortak Hareket, Sosyal Toplum (D.O.S.T.) Projesi kapsamında dezavantajlı öğrencilerin sosyal, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yapıldı.

  • Bandırma’da öğrenciler için atletizm seçmeleri heyecanı 2

    Etkinlik boyunca öğrencilerin fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerilerinin de güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapıldı. Bu tür faaliyetlerle çocukların sosyal hayata daha aktif katılım göstermeleri ve çok yönlü gelişimlerinin desteklenmesi hedefleniyor. D.O.S.T. Projesi'nin, öğrencilerin sporla buluşarak sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmaya devam edeceği vurgulandı.

  • Bandırma’da öğrenciler için atletizm seçmeleri heyecanı 3

  • Bandırma’da öğrenciler için atletizm seçmeleri heyecanı 4

  • Bandırma’da öğrenciler için atletizm seçmeleri heyecanı 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.