Bartın Üniversitesi'nde bayram coşkusu: BARÜ ailesi bir araya geldi

  • Bartın Üniversitesi'nde bayram coşkusu: BARÜ ailesi bir araya geldi 0

    Bartın Üniversitesi (BARÜ) ailesi, Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen geleneksel bayramlaşma programında bir araya gelerek bayram sevincini birlikte paylaştı.

  • Bartın Üniversitesi'nde bayram coşkusu: BARÜ ailesi bir araya geldi 1

    Bartın Üniversitesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya'nın yanı sıra akademik ve idari personel de katıldı. Rektör Akkaya, Kurban Bayramı’nın paylaşma ve yardımlaşma duygularını pekiştiren önemli bir dönem olduğunu belirterek, "Herkesin geçmiş Kurban Bayramı kutlu olsun. Kurban demek yardımlaşmak demektir. Bizler de böyle dinî ve millî bayramlarda birbirimize daha çok yakınlaşıyoruz," dedi.

  • Bartın Üniversitesi'nde bayram coşkusu: BARÜ ailesi bir araya geldi 2

    Akkaya, ayrıca bu tür değerli buluşmaların önemine vurgu yaparak, "Her günün heyecanlı geçtiği bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bu süreçte böylesine değerli buluşmaların kıymeti daha da artıyor. Temennimiz BARÜ ailesi olarak sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde daha uzun yıllar boyunca nice bayramlarda ve güzel günlerde bir araya gelerek aynı sevinçleri paylaşmaktır," ifadelerini kullandı. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, akademik ve idari personel karşılıklı iyi dileklerini ileterek bayram sevincini paylaştı.

  • Bartın Üniversitesi'nde bayram coşkusu: BARÜ ailesi bir araya geldi 3

  • Bartın Üniversitesi'nde bayram coşkusu: BARÜ ailesi bir araya geldi 4

  • Bartın Üniversitesi'nde bayram coşkusu: BARÜ ailesi bir araya geldi 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.