Başkan Durak, 23 Nisan coşkusunu minik yüreklerle paylaştı
-
Dedeli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusu şimdiden hissedildi. Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, Üzümlü İlkokulu'nu ziyaret ederek geleceğimizin teminatı olan öğrencilerle bir araya geldi.
-
Başkan Durak, okul ziyareti kapsamında sınıfları tek tek gezerek minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Çocukların bayram heyecanına ortak olan Durak, onlarla sohbet etti, hayallerini ve taleplerini dinledi. Öğrencilerin enerjisinin ve neşesinin kendisi için ilham kaynağı olduğunu belirten Başkan Durak, bu buluşmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade etti.
-
Ziyaret sırasında geçmiş dönem Üzümlü Mahalle Muhtarı Aydın Bakan ve mevcut Mahalle Muhtarı Ekrem Bakan da Başkan Durak'a eşlik etti. Etkinlik kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilerek 23 Nisan coşkusu hep birlikte yaşandı. Çocukların yüzündeki mutluluk ve heyecan, etkinliğe damgasını vurdu. Başkan Durak, "Üzümlü İlkokulumuzdaki öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların sevincine ortak olmak bizler için en büyük mutluluk. Geleceğimizin teminatı olan bu pırıl pırıl çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturmak en büyük hedefimiz. Bu anlamlı programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Ayrıca programın hazırlanmasındaki özverili çalışmalarından dolayı öğretmenler Ferdi Bakan ve Esma Bakan'a da teşekkürlerini iletti.








