Berdan Irmağı'nda su seviyesi alarm veriyor, taşkın riski artıyor

  • Berdan Irmağı'nda su seviyesi alarm veriyor, taşkın riski artıyor 0

    Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan Berdan Irmağı'nda su seviyesinin hızla yükselmesi, bölge halkında endişeye yol açtı.

  • Berdan Irmağı'nda su seviyesi alarm veriyor, taşkın riski artıyor 1

    Artan yağışların etkisiyle debisi yükselen Berdan Irmağı'nın suyu, Berdan Köprüsü'ne santimetreler kala alarm seviyesine ulaştı. Suyun köprüden taşması durumunda, Adana ve Mersin arasındaki D-400 Karayolu'nun trafiğe kapatılması bekleniyor. Yetkililer, olası bir taşkın riskine karşı emniyet ve belediye ekiplerinin bölgede hazır bekletildiğini bildirdi.

  • Berdan Irmağı'nda su seviyesi alarm veriyor, taşkın riski artıyor 2

    Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, belediye ekipleri de suyun taşma ihtimaline karşı gerekli müdahaleler için teyakkuzda bulunuyor. Tarsus Emniyet Müdürü Berat Günçiçek de taşkın riskinin bulunduğu bölgeye gelerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Bölgedeki vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.