Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi müsabakasının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirildi.
-
İlk olarak dünkü maçta forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma koşuları ve 5’e 2 top kapma çalışmalarıyla başladıkları idmanı, dar alanda oynanan çift kale maç ve koşu çalışması ile sürdürdü. Bu hazırlık, derbi öncesi takımın motivasyonunu artırmayı amaçlıyor.
-
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idman, yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine odaklanarak, en iyi performansını sergilemek için tüm hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor.








