Bir baba, oğlunun ardından gelen acıyla yollarda can verdi
-
Hayatın cilveleri bazen en acımasız yüzünü gösterir. Kahramanmaraş'ta yaşanan olay, bu acı gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Evde çekyattan düşerek hayata veda eden 4 yaşındaki Bertuğ Yiğit Karaca'nın ardından, babasının geçirdiği trafik kazası yürekleri dağladı.
-
Olay, Andırın ilçesinde yaşandı. Henüz 13 Mayıs'ta evindeki çekyattan düşen minik Bertuğ Yiğit, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan baba Fetullah Karaca (39) ise derin bir acı ve sinir krizi içinde hastaneden ayrıldı. Bu trajik kayıp, baba için dayanılmaz bir yük haline gelmişti.
-
Baba Karaca'dan hastane çıkışı haber alınamaması üzerine yakınları jandarmaya başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucunda, acı içindeki babanın Onikişubat ilçesi Yeniyapan Mahallesi yakınlarında kullandığı 46 N 2987 plakalı aracıyla bir trafik kazası geçirdiği ve bu kazada hayatını kaybettiği belirlendi. Baba ve oğlu, düzenlenen cenaze töreninin ardından yan yana defnedilerek son yolculuklarına uğurlandı. İki can, kaderin ironik bir oyunuyla birbiri ardına hayata veda etti.








