Bodrum Belediyesi, beş yeni elektrikli yol süpürme aracıyla temizliğe güç katıyor

  • Bodrum Belediyesi, beş yeni elektrikli yol süpürme aracıyla temizliğe güç katıyor 0

    Araçların tanıtım etkinliği Bodrum Belediye Meydanı'nda gerçekleştirildi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, araçların ilk denemelerini bizzat yaptı. Etkinliğe, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın ve diğer belediye yetkilileri de katıldı.

  • Bodrum Belediyesi, beş yeni elektrikli yol süpürme aracıyla temizliğe güç katıyor 1

    Yeni araçlar, düşük ses seviyesi, yüksek emme gücü ve enerji verimliliği gibi özelliklere sahip. Dar sokaklar, kaldırımlar ve kalabalık alanlar dahil olmak üzere birçok alanda etkin bir temizlik sağlamaları hedefleniyor. Başkan Mandalinci, araçların Avrupa standartlarında üretildiğini ve ekiplerin gerekli eğitimleri aldığını vurguladı. Sekiz saatlik şarj süresiyle gün boyu hizmet verebilecek araçların Bodrum'un temizliğine büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

  • Bodrum Belediyesi, beş yeni elektrikli yol süpürme aracıyla temizliğe güç katıyor 2

  • Bodrum Belediyesi, beş yeni elektrikli yol süpürme aracıyla temizliğe güç katıyor 3

  • Bodrum Belediyesi, beş yeni elektrikli yol süpürme aracıyla temizliğe güç katıyor 4

  • Bodrum Belediyesi, beş yeni elektrikli yol süpürme aracıyla temizliğe güç katıyor 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.