Bodrum'da bisiklet kazası: Genç kadın hayata döndürüldü
-
Bodrum'da yaşanan talihsiz bir bisiklet kazasında, 22 yaşındaki Simge Ürgün ağır yaralandı. Genç kadın, Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldığı andan itibaren cerrahların hızlı müdahaleleriyle hayata tutunmayı başardı. Durumu kritik olan Ürgün, 21 gün süren zorlu bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.
-
Simge Ürgün, sabah işe giderken frenleri tutmayan bisikletinin bir araca çarptığını anlattı. Kazanın ardından acil servise ulaştığını belirten genç kadın, tedavi sürecinde moralini yüksek tutarak iyileşmeye çalıştığını ifade etti. Acıbadem Bodrum Hastanesi'nde görevli Doç. Dr. Murat Urkan, hastanın durumunun ciddiyetine dikkat çekerek, acil ekibinin hızlı ve etkili müdahalesinin hastanın hayatını kurtardığını vurguladı.
-
Dr. Urkan, Simge Ürgün'ün çoklu travma geçirdiğini ve bilinci yerinde olmadan acil servise ulaştığını belirtti. Karaciğerinde ciddi bir hasar olduğunu kaydeden Urkan, kanamanın kontrol altına alındıktan sonra yoğun bakıma alındığını ve 48 saat sonra ikinci bir ameliyat gerçekleştirildiğini söyledi. Hızlı müdahale sayesinde, genç kadın hayatına yeniden kavuştu.








